slide 1
Zakelijke fotografie
zakelijkeportretten
EHF635121
EHF07532
EHF565121
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE. UW BEDRIJF OP DE JUISTE MANIER UITGELICHT.

Uw bedrijf is tevens uw visitekaartje. Goed beeldmateriaal valt of staat bij een goede uitstraling als u op zoek bent naar nieuwe klanten. Of het nu gaat om een zakelijk portret of juist om een bedrijfsreportage. Ik kan dit allemaal realiseren en gewoon op uw eigen bedrijfslocatie. Ik maak gebruik van professionele belichtingstechnieken en zorg er zo voor dat elke foto een meerwaarde is in uw bedrijfsstrategie. Maar ook de zelfstandig ondernemer wordt zeker niet overgeslagen!

Maar er is nog veel meer! Zo doe ik ook veel zakelijke projecten. Denk bijvoorbeeld aan het fotograferen voor magazines en websites. De zogenaamde commerciële fotografie. Denk hierbij ook aan reclamecampagnes en dergelijke. Kortom de opties zijn grenzeloos.

 

 

 

Voor een goed beeld van uw bedrijf

Of het hierbij nu gaat om uw zakelijke portretten van personeels- of directieleden of productieprocessen keurig en creatief vastleggen. Het is allemaal mogelijk. Ik verzorg het beeldmateriaal waar u als bedrijf iets aan heeft.

Een eerste indruk maak je immers maar 1 keer! Dit gecombineerd met mijn jarenlange ervaring als fotograaf en u heeft foto’s die staan als een huis.

Verschillende Covers voor bladen en posters

 

 

Alleen het beste voor uw bedrijf

Een goed beeld op een site of brochure is altijd uw visitekaartje naar toekomstige klanten. Door te werken met de nieuwste materialen en een zeer goede kennis en ervaring krijgt u altijd het gewenste resultaat.

Werkt u met budgetten? Geen enkel probleem! Ik overleg graag met u de mogelijkheden om uw zakelijke fotografie tot een perfect resultaat te brengen.

creatief, representatief, professioneel en zorgt voor de best mogelijke foto’s van u of uw bedrijf.


Hoe ga ik te werk? 

Dit verschilt natuurlijk enorm per opdracht. Maar een kantoor kan zelfs omgebouwd worden tot een kleine studio. Dus ik kom gewoon naar u toe! Dit scheelt weer heel veel gedoe met iedereen naar een locatie te laten komen zoals bijvoorbeeld een studio. Al het materiaal en de kennis zijn aanwezig om uw bedrijf en/of personeel en bedrijfsgerelateerde zaken goed vast te leggen.

. Enkele mogelijkheden

. Zakelijke portretfoto’s

. Bedrijfsreportages

. Vastleggen van gedane werkzaamheden (denk aan bouwbedrijven bijvoorbeeld)

. Commerciele foto’s voor brochures en websites 

Kortom eindeloze mogelijkheden! Neem vooral eens vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.