EHF11896-Verbeterd
EHF02392
DSC04745
EHF913920-1
festivals
DSC09667
EHF02480
BCKFRM-05505
BCKFRM-03426-2
EHF16738-Verbeterd
EHF05979-HDR
DJI_0834-Verbeterd
previous arrow
next arrow

 

Hoogtefotografie

Etienne Hessels fotografie voegt een extra dimensie aan een foto toe: de hoogte.

Dit levert een vernieuwend en verrassend perspectief op dat u anders nooit zou zien! Voor een andere kijk op uw huis, bedrijfspand, familie, feest/evenement of bruiloft fotografeer ik ook tot een hoogte van 8 meter. Dit doe ik met behulp van een professioneel Photomast dat tot een hoogte van maximaal 8 meter kan worden uitgeschoven, Een heel groot voordeel van het gebruik van het hoogtestatief is dat er geen vergunning nodig is! hierdoor kan ik vanuit ieder gewenst standpunt hoogtefoto’s maken, zelfs op plekken waar zich veel mensen bevinden!

Bent u op zoek naar een uniek beeld van uw huis, bedrijfspand, familie, feest/evenement of bruiloft? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor een hoogtefoto!

 

De voordelen van hoogtefotografie

·  Geen vergunning nodig

·   Unieke beelden zonder obstakels

·   inzetbaar voor diverse doeleinden

·   Geheel afgestemd op uw wensen

Geen vergunning nodig: Een heel groot voordeel van hoogtefotografie is dat wij zonder vergunning overal foto’s vanuit de hoogte kunnen maken. Luchtfotografie is de afgelopen jaren steeds toegankelijker geworden door de komst van de drone. Echter zitten er een aantal restricties aan het vliegen met een drone. Door het gebruik van het hoogtestatief is dit probleem verleden tijd! 

inzetbaar voor diverse doeleinden

inzetbaar als hoogtefotograaf voor diverse doeleinden. Partijen die gebruik zouden kunnen maken van hoogtefotografie zijn:

·       Evenementen

·       Aannemers

·       Makelaardij

·       Projectontwikkelaars

·       Woningbouwverenigingen

·       Ondernemers

·       Gemeenten

·       Particulieren (feest, familiefoto etc.)

 

 

 

Ook drone fotografie valt tot de mogelijkheden. 

Op de plekken waar ik mag vliegen kan ik mijn drone inzetten tot een maximale hoogte van 120 meter. de drone die ik in bezit heb weegt slechts 250g waardoor ik op veel plaatsen wel gewoon mag vliegen:

 

IMG_20220923_151800

Bekijk hieronder de foto's zowel met drone als met de fotomast