ARCHITECTUUR/BOUWFOTOGRAFIE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD

Als architect of bouwontwikkelaar en niet te vergeten projectontwikkelaar wil je natuurlijk dat uw werk zo goed mogelijk vast wordt gelegd. De wel bedachte architectuur met prachtig lijnenspel en een fantastische locatie. Ik kan uw architectuur/bouwfotografie verzorgen, tot in de puntjes.

Gebouwen fotograferen zoals het hoort! Met een keurig contrast, interessante invalshoeken en vooral zo weinig mogelijk perspectiefvertekening. Met gedegen technieken zoals bijvoorbeeld HDR (High Dynamic Range) fotografie kunnen we het object goed vastleggen.

Met HDR hou je de detaillering in je beeld goed. Zowel in de lichte als in de donkere partijen. Maar niet alleen deze techniek zorgt voor een goed beeld. Bij architectuurfotografie gaat het ook om details en inzicht. Ook met deze dingen houd ik rekening. Daarnaast zorg ik dat mijn architectuur fotografie een toegevoegde waarde is voor u en/of uw bedrijf. Ik fotografeer uw object op het juiste moment en met het juiste licht. Dat is architectuurfotografie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden neem dan Contact op en wie weet loop ik dan voor jullie op de bouw om het hele proces te fotograferen. 

Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde PBM.s en VCA en let ik op de veiligheid.

Kennis en ervaring

Doordat ik voorheen ruim 16 jaar in de bouw heb gewerkt als Timmerman Heb ik altijd een voorliefde gehad voor architectuur en interieur. 

Dit heeft er voor gezorgd dat ik hiervan een prachtig specialisme heb kunnen maken waarin ik oude klassiekere stijlen kan mixen met het strakke en moderne.

 

Hierdoor breng ik sfeer en gevoel in elke foto die ik neem. een aantal bouwontwikkelaars vonden bijvoorbeeld de weg naar mij en lieten mij dan ook de complete bouw vast leggen.

Vaak van begin tot eind. 

Het juiste moment

Ontzettend belangrijk in fotografie. Want je wilt altijd dat perfecte plaatje scoren. Voor veel van mijn klanten wacht ik dit moment af. 

 

Vaak kost dit tijd omdat het weersafhankelijk is. Maar kwaliteit is iets wat ik hoog in het vaandel draag. Want zeg nou zelf, wat heb je aan een prachtig pand onder een grauwe hemel.

 

Maar ook het toevoegen van een menselijke maat is iets wat een foto nog krachtiger kan maken uiteraard!


Neem vandaag nog vrijblijvend contact op

Wie weet fotografeer ik straks uw bouwprojecten / interieur!