ARCHITECTUUR/BOUWFOTOGRAFIE. IN DE RUIMSTE ZIN VAN HET WOORD

Als architect of bouwontwikkelaar en niet te vergeten projectontwikkelaar wil je natuurlijk dat uw werk zo goed mogelijk vast wordt gelegd. De wel bedachte architectuur met prachtig lijnenspel en een fantastische locatie. Ik kan uw architectuur/bouwfotografie verzorgen, tot in de puntjes.

Gebouwen fotograferen zoals het hoort! Met een keurig contrast, interessante invalshoeken en vooral zo weinig mogelijk perspectiefvertekening. Met gedegen technieken zoals bijvoorbeeld HDR (High Dynamic Range) fotografie kunnen we het object goed vastleggen.

Met HDR hou je de detaillering in je beeld goed. Zowel in de lichte als in de donkere partijen. Maar niet alleen deze techniek zorgt voor een goed beeld. Bij architectuurfotografie gaat het ook om details en inzicht. Ook met deze dingen houd ik rekening. Daarnaast zorg ik dat mijn architectuur fotografie een toegevoegde waarde is voor u en/of uw bedrijf. Ik fotografeer uw object op het juiste moment en met het juiste licht. Dat is architectuurfotografie.

Voor meer informatie en de mogelijkheden neem dan Contact op en wie weet loop ik dan voor jullie op de bouw om het hele proces te fotograferen. 

Uiteraard ben ik in het bezit van alle benodigde PBM.s en VCA en let ik op de veiligheid.