Fotoshoot buiten of Binnen in de studio

Stap in de wereld van prachtige herinneringen met een fotoshoot op maat, zowel in de schilderachtige omgeving buiten als in de warme ambiance van de studio. Of je nu verlangt naar de natuurlijke schoonheid van de nabije omgeving of een specifieke locatie in gedachten hebt, alles is mogelijk en bespreekbaar om het perfecte resultaat voor jullie vast te leggen.

Een fotosessie strekt zich uit over ongeveer een uur, waarin we samen streven naar authentieke momenten en tijdloze beelden. Binnen enkele dagen na de fotoshoot ontvangen jullie een schat aan herinneringen, minimaal 30 prachtige foto’s in hoge resolutie.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Hoewel alle foto’s standaard in kleur worden vastgelegd, bestaat de optie om ze om te zetten naar zwart-wit of sepia, mocht de sfeer van de foto daarom vragen. Soms maak ik deze keuze zelf, als het beeld erom vraagt.

Naast digitale herinneringen kunnen jullie ook kiezen voor de tastbare charme van professioneel afgedrukte foto’s. Laat de meest betoverende foto van de sessie vereeuwigen op hoogwaardige materialen, volledig naar jullie wens.

Tarieven:

– Fotoshoot voor 1 tot 3 personen: €155,00
– Fotoshoot voor 4 tot 5 personen: €175,00
– Fotoshoot voor 6 tot 8 personen: €195,00
– Fotoshoot voor 8 tot 10 personen: €215,00

Voor grotere groepen zijn aangepaste arrangementen beschikbaar; neem gerust contact op voor meer informatie.

Reiskosten:
Bij een afstand vanaf 20 minuten rijden geldt een toeslag van €25,00.

Weerbestendige garantie:
We begrijpen dat het weer een onvoorspelbare factor kan zijn. Daarom plannen we altijd twee data, zodat we vrijwel zeker zijn van de ideale weersomstandigheden voor jullie fotoshoot. Mocht het weer op de tweede afspraak ook niet meezitten, dan plannen we graag nog twee alternatieve data in. Mooie foto’s vergen soms wat tijd en planning, maar ze zijn absoluut de moeite waard!

Voorwaarden van Fotografie Etienne Hessels:
– Je mag gerust iemand meenemen om je meer op je gemak te voelen tijdens de fotoshoot.
– De foto’s mogen alleen met het logo worden gepubliceerd op internet, social media, etc.
– De foto’s worden verzonden via WeTransfer met een maximale levertijd van 2 weken. Voor grote groepen geldt een levering op aanvraag1