Hi, ik ben Etiënne

In mijn jeugd begon ik met fotografie als een hobby, gewapend met een bescheiden digitaal fototoestel dat ik van mijn ouders cadeau had gekregen. Fotograferen bracht me zoveel vreugde dat ik mijn vaardigheden begon te ontwikkelen door voortdurend nieuwe technieken te bestuderen en te oefenen.

In 2011 zette ik de stap naar mijn allereerste digitale spiegelreflexcamera. Hoewel deze camera nu al geruime tijd geen deel meer uitmaakt van mijn verzameling, geef ik de voorkeur aan het vastleggen van momenten met een full-frame systeemcamera om de hoogste kwaliteit foto’s te leveren. In 2013 ontving ik mijn allereerste betaalde opdracht, een belangrijke mijlpaal die me deed beseffen dat ik mijn passie moest volgen. Ik werd steeds vaker benaderd om foto’s te maken bij verschillende evenementen, een activiteit waar ik al zo’n 10 jaar met veel plezier mee bezig ben. Wat velen echter niet weten, is dat mijn expertise verder reikt dan alleen evenementen!

Met de toenemende bekendheid van mijn naam in de omgeving stroomden er steeds meer diverse opdrachten binnen, variërend van portretfotografie tot het vastleggen van huwelijken en nog veel meer. Dit traject bracht me tot waar ik nu ben, een professionele fotograaf met een breed scala aan specialisaties, waaronder trouwfotografie, fotoshoots, eventfotografie, zakelijke fotografie, studiofotografie, architectuurfotografie en bouwfotografie.

×