Eindvoorstelling Progress / Larizz in De Nieuwe Doelen Gorinchem 25-06-2017

Allerlaatste voorstelling Dance Studio Progress

Een tot de nok toe gevulde schouwburg de Nieuwe Doelen was afgelopen zondag 25 juni weer het decor voor de jaarlijkse Eindvoorstelling van Dance Studio Progress uit Gorinchem. Ruim 100 leerlingen in de leeftijd (vanaf 3 jaar!) presenteerden daar de choreo’s waar ze een jaar hard voor getraind hebben. HipHop, Lyrical, Breakdance, Modern en Klassiek, het publiek kreeg een keur aan dansstijlen voorgeschoteld en was vol lof over de show.
Het was echter niet alleen maar vrolijkheid, ook menig traantje heeft er gevloeid. Dance Studio Progress sloot namelijk na 20 jaar haar deuren. Verhalen, foto’s ,filmpjes en zangoptredens lieten dat allemaal nog eens de revue passeren. Volgens eigenaresse Ria Spronk is de tijd gekomen dat de jongere generatie maar eens aan de beurt is. “Gelukkig heb ik in Larissa Bakker een waardige opvolger gevonden, haar enthousiasme, professionaliteit en tomeloze inzet geven mij het vertrouwen dat ik de leerlingen in goede handen heb achtergelaten” aldus Ria.
Na meer dan 40 jaar sloot het doek voor Ria voor de laatste keer wat ook bij het publiek, waaronder ook tal van oud-leerlingen,  de nodige emoties teweeg bracht, zakdoekjes tekort…
Voor de een het einde, voor de ander een nieuw begin. Vanaf 1 juli zet Larissa de dansschool namelijk voort onder haar eigen naam: Larizz Dancestudio.
Mocht u dat zelf willen ervaren, vanaf september kan iedereen weer vol aan de bak om in de show van volgend jaar dit succes te gaan evenaren, voor meer informatie www.larizzdancestudio.nl 

Het is toegestaan om de foto’s op te slaan om vervolgens weer te delen op uw Facebook.

 

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar